CRESSANA® VERWELKOMT GROEPEN

Nota: momenteel worden geen bezoeken georganiseerd n.a.v. coronamaatregelen & drukte. Alvast bedankt voor uw begrip.

Kom proeven van de weldaden van waterkers, van onze passie voor dit bioproduct en van de natuur van het brongebied van de Zwalmstreek.

Cressana® stelt tussen april en oktober teelt en productie op afspraak open voor groepen vanaf 25 personen. Bel ons gerust voor een afspraak.

Bij Cressana® kunt u proeven van de weldaden van waterkers, van onze passie voor dit bioproduct en van de natuur van het brongebied van de Zwalmstreek.

Cressana® stelt tussen april en oktober teelt en productie op afspraak open voor groepen vanaf 25 personen. Een bedrijfsbezoek duurt 2 à 2u30 uur (6€pp.). De natuur, onze passie voor dit natuurproduct en onze eerlijke producten zijn aantrekkelijke elementen voor bustoerisme, een uitstap met de vereniging of het bedrijf.

Bij Cressana® ziet u de waterkers groeien in haar natuurlijke omgeving. Via de groene hellingen wandelt u naar de moderne infrastructuur waar de oogst van de waterkersvelden wordt verwerkt. Wij hebben de faciliteiten om groepen een kijkje achter de schermen te gunnen, zonder gevaar voor de hygiëne tijdens het productieproces. In onze vernieuwde seminariezaal onderhouden wij u graag over de verrassende eigenschappen van dit verrassend complete product van de natuur. Wij doen dat persoonlijk, omdat wij ervan overtuigd zijn dat u het hele verhaal het beste hoort uit de mond van wie dagdagelijks en passioneel met waterkers bezig is. En natuurlijk krijgt u hier de kans om onze producten niet alleen te ruiken en te proeven, maar ook om ze mee naar huis te nemen.

Bel ons vooraf opdat wij weten wanneer wij u mogen verwachten. Er is een ruime parking en bij Contact vindt u een routebeschrijving.

Gesloten op zaterdagnamiddag, zondag & tijdens de maanden juli & augustus.

GEZONDHEID BOOSTERS

Health gamma

Konjac Fit

 36,00
 34,95

Health gamma

CressanPure

 50,00

Health gamma

Astragalus

 35,00

Health gamma

CressanIndian

 30,00

Health gamma

PuraCress

 40,00
 44,95

Health gamma

CressanZenergy

 29,95
replica watches for sale in usa may be the very first option for high-end individuals. the watchmaking crafts of cheap vapeshops.it under $53 is in the highest flight. we specials selling icedoutwatchesreplica.ru. how to spot a fake fendi watch is easy to operate and easy to read. blancpainreplica for sale in usa can be adored by simply most successful men and women. high quality and large discount of all how much do fake rolex cost online.